Kuljetus

Kuljetus

Laatikoiden kuljettaminen henkilöautolla

BOXit-muuttolaatikoita on helppo kuljettaa omalla autolla. Normaaliin henkilöautoon (sedan, porrasperäinen malli) mahtuu noin 20 kappaletta laatikoita. Farmariautoon (esimerkiksi uusi Passat) saa mahtumaan jopa reilut 30 kappaletta muuttolaatikoita, jos takapenkit kääntää alas ja etupenkillä ei ole matkustajaa.

Muuttolaatikoiden kuljettaminen asiakkaalle

Muuttolaatikoita mahtuu HiaceenOlet muuttamassa ja tarvitset muuttolaatikoita? Sinulla ei kuitenkaan ole autoa, jolla voisit hakea BOXit-muuttolaatikoita itsellesi. Ei hätää, sillä me voimme toimittaa laatikot sinulle. Me myös noudamme laatikot, kun muuttosi on suoritettu. Otamme tästä pienen korvauksen, jotta saamme kuljetuskulut katettua. Katso edulliset hintamme hinnasto-sivulta. Kuljetuksen veloitamme aina heti kuljetuksen yhteydessä (ei koske yrityksiä).

Muutto Riihimäeltä Tampereelle tai päinvastoin

Oletko muuttamassa Riihimäelle, Hyvinkäälle, Hämeenlinnaan tai näiden lähiseudulle? Tai oletko muuttamassa näiltä paikkakunnilta Tampereen seudulle? Nyt sinun ei tarvitse palauttaa vuokraamiasi laatikoita enää takaisin samaan paikkaan, josta laatikot hait. Voit palauttaa laatikot Tampereen seudulla meille Pirkkalaan tai vaihtoehtoisesti Riihimäen seudulla yhteistyökumppanillemme Jolapalveluun Ryttylään. Säästät selvää aikaa ja rahaa!

Tarvitsetko muuttopalvelua?

Nääs muuttopalvelut tekee muuttoja Tampereen alueella. Katso tarkemmat tiedot: http://www.muuttotampere.com/

Tmi Heikki Kastari tekee muuttoja 33 kuutioisella perälaitanosturilla varustetulla kuorma-autolla. Toimalueena on pääsääntöisesti Pirkanmaa: Tampere – Pirkkala – Nokia – Ylöjärvi – Kangasala – Akaa – Sastamala – Valkeakoski. Tilauksesta myös valtakunnallisesti.

Muutot pääsääntöisesti arkisin klo 16 jälkeen, lauantaisin klo 12 jälkeen ja sunnuntaisin.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta suoraan Heikki Kastarilta 040 – 523 3985 tai heikkikastaripirkkala@suomi24.fi.

Tilauslomakkeelle

Yhteystiedot:
BOXit & TAPEit
Keisarinviitta 24 B 1, Pirkkala
044 303 0020 (ei sms)
0440 222 969 (ei sms)
Skype: boxit.fi
boxit @ boxit.fi

Aukioloajat:
Ma (9-)10-17, Ti-Pe (9-)10-16

Usein ollaan paikalla ennen ja jälkeen virallisten aukioloaikojen. Soita ja varmista ennen tuloa. Muina aikoina sopimuksesta.


Tarvitsetko pakettiautoa muuttoosi?
Vuokraaminen onnistuu yhteistyökumppaniltamme VMH:lta.

Olemme Suomen yrittäjien jäsenyritys.