Tietokoneen alku- ja käyttöönottoasennus |

PC:n alkuasennus

Uuden tietokoneen käyttöönotto

Tietokoneiden käyttäminen ja ohjelmat ovat tulleet jatkuvasti käyttäjäystävällisemmiksi. Silti uuden pc:n (pöytäkone tai läppäri) käyttöönottaminen saattaa olla useimmille liian hankalaa. Me autamme sinua ja teemme alkuvalmistelut puolestasi.

Käyttöönottoasennuksen sisältö

Uuden tietokoneen alkuasennuksessa puretaan tietokone pakkauksista, otetaan esiasennettu käyttöjärjestelmä käyttöön, luodaan käyttäjätunnukset ja valitaan kieli. Lisäksi luodaan/kopioidaan järjestelmän palautuslevyt (recovery disk) DVD:lle. Lisäksi asennamme asiakkaan tietokoneeseen mobiililaajakaistan (nettitikku, mokkula), mikäli asiakas sitä toivoo.

Muiden asennusten tekeminen

Muiden ohjelmien asennukset tai päivitykset teemme lisämaksusta tuntiveloituksella. Lisäohjelmia voivat olla esimerkiksi virustorjuntaohjelmat, palomuurit, office-ohjelmat tai web-selaimet ja niiden lisäosat.

Tietokoneen käyttöopastus

Jos uuden tietokoneen ostajalla on vain vähäistä kokemusta tai ei kokemusta ollenkaan tietokoneen käyttämisestä, niin me voimme opastaa käytössä lähes kädestä pitäen. Meiltä voi häpeilemättä kysyä yksinkertaisempia tai tyhmältäkin tuntuvia kysymyksiä tietokoneen käyttöön liittyen. Tämä palvelu on tuntihinnaston mukainen.

Käyttöönottoasennuksen ja muiden palveluiden hinta

Käyttöönotto- eli alkuasennusten tekemisestä veloitamme 50 €, kun työ tehdään meidän omassa toimipisteessämme. Asiakkaan luona tehtynä hinta on tuntihinnoittelun mukainen, eli 45 €/h (alv.0%) eli 55,80 €/h (alv. 24%).  Järjestelmän palautuslevyihin tarvittavat tyhjät DVD-aihiot kuuluvat hintaan. Myös muiden asennusten ja opastusten hinta on edellä mainitun tuntihinnoittelun mukainen.

Tilauslomakkeelle

Yhteystiedot:
BOXit & TAPEit
Keisarinviitta 24 B 1, Pirkkala
044 303 0020 (ei sms)
0440 222 969 (WhatsApp)
Skype: boxit.fi
boxit @ boxit.fi
Aukioloajat:
Ma - Pe 10-16
Muina aikoina sopimuksesta.


Olemme Suomen yrittäjien jäsenyritys.
Yrittäjien logo