Vuokraus |

Vuokraus

BOXit-muuttolaatikoiden vuokraus ja vuokrausehdot

Tilaus:
BOXit-muuttolaatikot voit tilata näiden sivujen kautta täytettävillä tilauslomakkeilla tai soittamalla numeroomme 044 – 303 0020. On suositeltavaa että varaat (=tilaat) isommat laatikkoerät ainakin viikkoa ennen tarvetta.

Vuokraaminen:
BOXit-muuttolaatikot saat käyttöösi kolmella tavalla:
– Noutamalla muuttolaatikot noutovarastoltamme Pirkkalassa
– Meidän toimittamana antamaasi osoitteeseen (maksullinen palvelu)

BOXit-muuttolaatikoiden palauttaminen onnistuu samoilla tavoilla.

Hinnoittelu:
Noutopisteestä noudetut tai haluamaasi osoitteeseen toimitetut laatikot vuokrataan joustavasti. Vuokraushinta lasketaan silloin €/kpl/vrk. Kuljetuksesta ja muista palveluista veloitetaan erikseen. Katso hinnat hinta-sivultamme.

Maksaminen:
Noutovarastoltamme noudetut tai kuljettamamme  laatikot maksetaan kun laatikot on palautettu. Voit maksaa laatikot pankki- tai luottokortilla tai käteisellä. Yrityksille voimme lähettää laskun sähköpostiin tai verkkolaskuna. Postitse lähetettävästä laskusta veloitamme 5€:n laskutuslisän. Sähköpostiin tai verkkolaskuna toimitettavasta laskusta veloitamme 2 €:n laskutuslisän.

Kaikista eräpäivän jälkeen maksamattomista laskuista lähetämme maksumuistutuksen. Sen hinta on 5€. Mikäli laskua ei edelleenkään makseta, siirtyy se automaattisesti perintätoimiston hoidettavaksi.

Olemme valmiit neuvottelemaan maksun suorittamisesta osamaksulla. Tämä onnistuu vain etukäteen sopimalla, eikä asiakas voi päättää asiasta yksipuolisesti.

Muut ehdot:

– Laatikoita ei saa käyttää maa-ainesten, remontti- tai rakennusjätteen kuljettamiseen tai muuhun vastaavaan siirtämiseen.
– Erityisen likaisista laatikoista, joiden pesemiseen menee selkeästi normaalia pitempi aika, perimme puhdistusmaksua tuntihinnoittelulla 35 €/h. Esimerkiksi sateella peräkärryssä ilman suojaa kuljetetut laatikot sekä öljyyn tai rasvaan töhriintyneet laatikot.
– Rikkoutuneista, maalilla tai muilla aineilla töhrityistä ja kadonneista muuttolaatikoista perimme 25€:n korvauksen kappaleelta.
– Asiakas käyttää muuttolaatikoita omalla vastuullaan. BOXit & TAPEit ei vastaa asiakkaalle suoranaisesti tai välillisesti tapahtuneista vahingoista, jotka johtuvat BOXit-muuttolaatikoiden käyttämisestä.

Tilauslomakkeelle

Yhteystiedot:
BOXit & TAPEit
Keisarinviitta 24 B 1, Pirkkala
044 303 0020 (ei sms)
0440 222 969 (ei sms)
Skype: boxit.fi
boxit @ boxit.fi
Aukioloajat:
Koronaviruksen leviämisen estämiseksi sovi aukioloaika puhelimitse!
Ma - Pe 10-16
Muina aikoina sopimuksesta.


Olemme Suomen yrittäjien jäsenyritys.
Yrittäjien logo